SsangYong
SsangYong

SsangYong Tivoli nu ook met 1.2 turbomotor beschikbaar in Nederland

De SsangYong Tivoli verbreedt zijn motorengamma. Naast de krachtigere 1.5 benzine en de 1.6 diesel motor vinden we nu een zuinigere en milieuvriendelijkere 1.2 turbo in het vooronder (Euro6-Temp), de eerste driecilinder in het SsangYong gamma, met een gemiddeld verbruik van 5.9 liter per 100 km en een CO2-uitstoot van € 135g/k. Deze Tivoli met voorwielaandrijving beschikt over een manuele 6-versnellingsbak.

Ook de uitgebreide standaard veiligheidssystemen zijn interessant : reeds vanaf de basisversie vinden we automatische noodremhulp, actieve rijstrookassistentie, verkeersbordendetectie, wegrijhulp op helling en vermoeidheidsdetectie.

Op woensdag 13 mei om 15u CEST werd  deze wagen in première voorgesteld aan het grote publiek op het YouTube kanaal van SsangYong Motor Company (SYMC) https://www.youtube.com/SsangYongGlobal.

Met een vanaf-prijs van € 23.088 en zijn 5 jaar garantie of 100.000 km verbetert deze wagen zijn gunstige prijs/kwaliteit/uitrustingsverhouding nog maar eens en wordt hij zo een van de voordeligste SUV’s op de markt. Vanaf nu verkrijgbaar bij de SsangYong-dealer.

Geef een antwoord