Ferrari Monza_SP2
Ferrari

Ferrari-productie sinds vandaag terug op volledige capaciteit

Gedurende deze week hebben de Ferrari-fabrieken in Maranello en Modena als onderdeel van het ‘Back on Track’ programma hun volledige productiecapaciteit weer bereikt. De eerste auto die van de Special Series productielijn rolde – na zeven weken waarin de assemblage ervan slechts enkele uren vóór zijn voltooiing werd opgeschort – was een Ferrari Monza SP2 in een zwart-grijze kleurstelling.

In de dagen erop behoorden een 812 GTS spider in de kleur Grigio GTS en een F8 Tributo in Rosso Corsa tot de eerste modellen die respectievelijk de 12- en 8-cilinder productielijnen verlieten. De nieuwe Ferrari’s zijn klaar om te worden afgeleverd aan hun nieuwe eigenaren – in respectievelijk de VS, Duitsland en Australië – waar ze binnenkort de weg op gaan. 

Geef een antwoord