Audi

Audi breidt S line edition-serie uit met A5 Coupé, A5 Cabriolet en Q5

Audi lanceert nieuwe S line editions voor de Audi A5 Coupé, Audi A5 Cabriolet en Audi Q5. Daarmee geeft het merk het sportieve karakter van deze modellen nog meer glans. Met de introductie van de nieuwe S line editions zorgt Audi bovendien voor een passend vervolg op het succes van de reeds bestaande S line editions voor de A3, A4, A5 Sportback en Q7.

Binnen de Audi A5-reeks was de A5 Sportback S line edition al een feit en per direct zijn nu ook de Audi A5 Coupé en A5 Cabriolet als S line edition leverbaar. Eveneens nieuw in deze serie is de Audi Q5 S line edition. Gemeenschappelijke kenmerken van deze sportief-elegante modellen zijn grote lichtmetalen velgen, LED-koplampen, achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, S line-logo’s op de voorspatborden en sportief ogende S line voor- en achterbumpers.

In het interieur van de nieuwe S line editions wordt die sportieve lijn doorgezet met sportstoelen vóór met stof/lederen bekleding, een multifunctioneel, met leer bekleed sportstuur, verlichte instaplijsten met S-emblemen en opvallende decoratielijsten van geborsteld aluminium. Verder ontbreekt het de bestuurder en de inzittenden uiteraard aan weinig. Standaard hebben de A5 Coupé & Cabriolet evenals de Q5 S line edition onder meer comfortairconditioning, MMI navigatie en Audi connect.

Op basis van de Q5 S line edition levert Audi deze uitvoering optioneel ook als Audi Q5 S line black. De exclusieve carrosseriekleur Quantumgrijs is daarbij standaard, evenals een keur aan hoogglans en matzwarte accenten.

Geef een antwoord