Volkswagen

De Polo Beats: 300 Watt soundsystem, fraaie looks, rijke uitrusting

Volkswagen introduceert de Polo Beats. Deze gloednieuwe uitvoering van de Polo heeft een 300-watt sterk audiosysteem van Beats by Dr. Dre aan boord, heeft fraaie looks en een rijke uitrusting. De Polo Beats is nu te bestellen vanaf € 20.030.

Met het bijzondere audiosysteem van Beats by Dr. Dre biedt de Polo een ongekende muziekervaring. Het systeem bevat een achtkanaals 300 Watt versterker, een subwoofer en zes high-end speakers.

Onderscheidende looks

De Polo Beats kenmerkt zich niet alleen door een indrukwekkende sound, maar ook door onderscheidende looks. Zo is deze Polo direct te herkennen aan de opvallende Beats-striping over de motorkap en het dak, speciale Beats logo’s op de B-stijlen, zwart gespoten buitenspiegels en 16 inch ‘Torsby bi-color’ lichtmetalen velgen. Het unieke interieur van de Polo Beats is voorzien van onder meer sportieve voorstoelen met ‘Tracks 2’ bekleding, rood/witte accenten en het Beats-logo, evenals speciale vloermatten. Het stuur, de pookknop en de handremgreep zijn met zacht leder afgewerkt. De afstandsbediening, de speakers in de A-stijlen en de speciale dorpellijsten zijn voorzien van subtiele Beats logo’s. Het dashboard en de voorportieren zijn afgewerkt met opvallende, matte ‘Velvet Red’- sierpanelen. De Polo Beats is er in drie kleuren: Flash Red, Deep Black en White Silver.

Rijke uitrusting

De Polo Beats is gebaseerd op de rijk uitgeruste Polo Comfortline en biedt naast de fraaie 16 inch lichtmetalen velgen en het indrukwekkende audiosysteem onder meer zaken als Adaptive Cruise Control (1.0 TSI), Front Assist met City Emergency Braking (een waarschuwingssysteem met voetgangersherkenning), een multifunctioneel stuurwiel, mistlampen met bochtverlichting en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Eveneens standaard zijn Radio Composition Colour met 16,5 cm kleuren touchscreen, Telefoonvoorbereiding Bluetooth® en USB-aansluiting, elektrische bedienbare portierramen rondom en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

Keuze uit drie benzinemotoren

De Volkswagen Polo Beats biedt keuze uit drie benzinemotoren: de 1.0 MPI (55 kW/75 pk), 1.0 TSI (70 kW/95pk) en 1.0 TSI (85 kW/115 pk). Alle drie zijn ze standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. De 70 kW/95 pk versie is leverbaar met een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling.

De Volkswagen Polo Beats is nu te bestellen en heeft een vanafprijs van € 20.030.

Geef een antwoord