Hyundai

Nieuwe generatie Hyundai i30 Wagon geef(t) je de ruimte.

De volledig nieuwe Hyundai i30 Wagon is het ruimste lid van de Hyundai i30-familie. Hij behoudt het tijdloze design van de vijfdeurs hatchback en voegt hier elegantie en een flinke dosis veelzijdigheid en ruimte aan toe. De Hyundai i30 Wagon is in Nederland leverbaar voor een zeer scherpe en concurrerende vanafprijs van € 21.995,- rijklaar voor de Hyundai i30 Wagon 1.0 T-GDI (120 pk) i-Drive met handgeschakelde transmissie.

‘Ontworpen, ontwikkeld, getest en gebouwd in Europa. De nieuwe generatie Hyundai i30 is doordrenkt met Europees Hyundai-DNA’, zegt Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer bij Hyundai Motor Europe. ‘De Hyundai i30 is ontworpen als de nieuwe auto voor iedereen, met vier carrosserietypen met elk een uniek karakter. De i30-familie biedt de grootste diversiteit in het segment van de compacte auto’s. De nieuwe Hyundai i30 Wagon biedt elegantie en veelzijdigheid voor iedereen.’

‘De nieuwe generatie Hyundai i30 Wagon spreekt de taal van de Hyundai i30-range als het gaat om design. De auto heeft ook het nieuwe gezicht van Hyundai in de vorm van de Cascade-grille’, zegt Thomas Bürkle, Chief Designer van Hyundai Design Centre Europa. ‘De aflopende daklijn en dynamische proporties geven de Hyundai i30 Wagon een elegant silhouet. Het slanke en dynamische profiel wordt verder benadrukt door rijkelijk met chroom afgewerkte raamlijsten.’

De nieuwe Hyundai i30 Wagon maakt een visueel sterke indruk, dankzij de combinatie van Full LED-koplampen met drie projectoren en de verticale LED-dagrijverlichting.

Geef een antwoord