BMW

BMW toont nieuwe modellen in Frankfurt

BMW gaf op de internationale autoshow (IAA) van Frankfurt met een groot aantal nieuwe modellen en conceptauto’s het startschot voor het komende modellenoffensief. De BMW stand op de IAA is opgebouwd rond het uitgebreide gamma luxueuze premiummodellen, intrigerende studiemodellen en het grote aantal nieuwe productiemodellen in diverse segmenten, die voor het eerst voor het publiek te zien zijn.

De nieuwe modellen die BMW op de IAA onthult, benadrukken de status van BMW als fabrikant van auto’s die passie oproepen door hun inspirerende design, grensverleggende innovaties én het rijplezier. BMW toont ook de nieuwste technologische ontwikkelingen voor persoonlijke mobiliteit van de toekomst. Daarin spelen elektrificatie van de aandrijflijn en andere nieuwe ontwikkelingen op het gebied van autonoom rijden een bijzonder belangrijke rol.

Geef een antwoord