Algemeen

Voorbereidingen zesde editie 4WD Festival in volle gang

Op 10 september aanstaande staat het 4WD Festival weer centraal in Oss. Na de successen van de vorige jaren, zal het 4WD Festival dit jaar wederom veel 4×4 vertier bieden. Locatie van het 4WD Festival zal wederom de motorcrossbaan in Oss zijn. Het festivalterrein wordt flink verandert en er zullen nog meer spectaculaire 4×4 demo’s plaatsvinden. Aan het definitieve programma wordt hard gewerkt en dit zal binnenkort bekendgemaakt worden.

Sander van Zijl van het 4WD Festival: “Naar aanleiding van de vorige vijf edities zijn wij in gesprek met verschillende rally- en Dakar teams, 4WD-gerelateerde bedrijven en automerken. Er zal weer veel moois te zien zijn op het 4WD Festival, dat is in ieder geval zeker. Ik kijk er naar uit met ons programma naar buiten te kunnen komen!”

Het 4WD Festival is een festijn, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn, maar ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen. Daarnaast zullen er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4×4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden. Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder zijn er horecapleinen, een ‘kids world’, live optredens op het hoofdpodium, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD Festival voor jong en oud een complete dag 4×4-plezier is!

Het 4WD Festival is niet alleen voor bezitters van een 4WD-voertuig: “Iedereen, die interesse heeft in 4×4-auto’s, zal kennis kunnen maken met de 4WD-wereld in de breedste zin van het woord”, aldus Van Zijl.

Geef een antwoord