Audi

Nieuwe Audi A8 debuteert in Spider-Man: Homecoming

Al vóór de officiële wereldpremière tijdens de Audi Summit op 11 juli in Barcelona verschijnt de nieuwe Audi A8 (deels) wereldwijd op het witte doek. Het topmodel van Audi maakt een gastoptreden in Spider-Man: Homecoming, de blockbuster van Marvel, die in juli in de bioscopen verschijnt. Spider-Man-liefhebbers zijn daardoor de eersten die een glimp van de nieuwe luxe limousine van Audi opvangen, tijdens de filmpremière op 28 juni in Los Angeles.

In Spider-Man: Homecoming vertolkt Tom Holland de rol van Peter Parker, die door Happy Hogan (Jon Favreau) in de nieuwe Audi A8 L wordt vervoerd. De filmscène geeft een eerste indruk van het voor- en zijdesign van de nieuwe, luxueuze sedan. Daarnaast krijgen bioscoopbezoekers ook een demonstratie van enkele innovaties, zoals verregaand autonoom rijden in fileverkeer: tijdens het rijden haalt Happy zijn handen van het stuur, waarna het als bij toverslag volledig zelf begint te draaien. Als de Audi AI-fileassistent is ingeschakeld, neemt de Audi A8 zelf het rijden over.

Officiële wereldpremière tijdens Audi Summit
Naast de Audi A8 maken ook twee andere Audi-modellen een gastoptreden in Spider-Man: Homecoming: Tony Stark blijft stijlvol met de Audi R8 V10 Spyder, terwijl Peter Parker zelf een Audi TTS Roadster bestuurt. De nieuwe Audi A8 wordt officieel aan het publiek gepresenteerd tijdens de Audi Summit (www.summit.audi) op 11 juli in Barcelona. Spider-Man: Homecoming verschijnt in juli wereldwijd in de bioscopen.

Geef een antwoord