Audi

Audi S5 Coupé – sportief-elegant topmodel

De Audi S5, het topmodel binnen de nieuwe A5 Coupé-reeks, is nu te configureren op audi.nl. Ook is de krachtige, sportief-elegante Coupé inmiddels leverbaar, vanaf € 79.500*. De nieuwe Audi S5 Coupé combineert de kracht en efficiency van een nieuwe V6 turbomotor met de sportiviteit van quattro vierwielaandrijving. Een complete, sportief getinte uitrusting met hightech details, voltooit het aanbod van deze atleet.

500_audis5coupeacute11-2

De nieuwe Audi S5 Coupé wordt aangedreven door een nieuw ontwikkelde 3.0-liter V6 turbomotor, die standaard is gekoppeld aan een achttraps Tiptronic-transmissie. De V6 levert een vermogen van 260 kW/354 pk en het maximale koppel van 500 Nm is over een breed toerengebied beschikbaar (tussen 1.370 – 4.500 tpm). In combinatie met de grip van quattro vierwielaandrijving vertaalt dit zich in een sprint van 0-100 km/u in slechts 4,7 seconden. De topsnelheid is begrensd op 250 km/u. De hoge mate van efficiency wordt weerspiegeld in het gemiddelde verbruikscijfer: 7,3 l/100 km (CO2: 166 g/km).
500_audis5coupeacute2-2

Herkenbare sportiviteit
Vele S-accenten geven de elegante lijn van de Audi S5 Coupé een sportieve touch. Onder meer de specifieke grille, bumpers, dorpels, luchtinlaten en diffuser dragen bij aan de krachtige uitstraling. Ook de aluminiumlook spiegelbehuizingen en de 18 inch lichtmetalen velgen zijn typische S-stijlelementen. In het interieur overheerst de kleur zwart. Een multifunctioneel sportstuur, met leer/alcantara beklede stoelen en aluminium pedalen zijn hier de sportieve eyecatchers. De standaarduitrusting omvat daarnaast ook een sportonderstel, LED koplampen en achterlichten, elektrische stoelverstelling, het lichtpakket en dubbele ovalen uitlaatpijpen aan weerszijden.

500_audis5coupeacute4-2

Sportiviteit en luxe op maat: Audi S5 Pro Line Plus
Tegen een meerprijs van € 3.980 is de Audi S5 Coupé ook leverbaar in Pro Line Plus-uitvoering. De standaarduitrusting wordt dan uitgebreid met comfortairconditioning, MMI navigatie plus, Audi connect diensten (3 jaar), Audi connect noodoproep en service, Audi virtual cockpit, Audi sound system, diefstalarm en een licht- en regensensor. Interessante individuele opties zijn bijvoorbeeld het S5 sportonderstel met demperregeling, sportdifferentieel, rode remklauwen, S-sportstoelen en 19 inch lichtmetalen velgen. De kleuren Misanorood en Navarrablauw metallic zijn exclusief beschikbaar voor de Audi S5.

500_audis5coupeacute10-2

* Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW en BPM en exclusief advieskosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Geef een antwoord