Renault

Recordaantal registraties voor Groupe Renault in eerste helft 2016

Groupe Renault registreerde 1,57 miljoen auto’s in de eerste helft van 2016, een toename van 13,4% ten opzichte van het eerste half jaar 2015: een nieuw wereldwijd half jaar verkooprecord voor de merken Renault en Dacia. In Europa steeg het aantal registraties met 14%, ruim boven het marktgemiddelde (+9,6%), dankzij het succes van de vernieuwde modelrange. Meer dan een op de tien verkochte auto’s in Europa is van merken van Groupe Renault.

Buiten Europa steeg de verkoop voor Groupe Renault met 12,5%, vooral dankzij sterke resultaten in Afrika, het Midden-Oosten en India. Hier was de groei eveneens boven het marktgemiddelde. Groupe Renault houdt vast aan de doelstellingen voor 2016. De vele dit jaar geïntroduceerde nieuwe modellen zullen blijven bijdragen aan de verkoopgroei.

Geef een antwoord