BMW

BMW viert mijlpaal met extra rijke Centennial uitrusting

Maart 2016 markeerde het eeuwfeest van BMW Group: op 7 maart 1916 werd de firma opgericht die later zou uitgroeien tot het huidige, wereldwijd succesvolle concern. Om deze mijlpaal te vieren, biedt BMW vanaf productie maart 2016 twee extra uitgebreide meeruitvoeringen aan voor de BMW 1, 2, 3, en 4 Serie en de BMW X1, X3 en X4: de Centennial Executive en Centennial High Executive.

De Centennial Executive omvat onder andere LED of Xenon koplampen, Navigatiesysteem Business en een alarmsysteem klasse 3. De Centennial High Executive bevat onder andere lederen bekleding, stoelverwarming, Navigatiesysteem Professional en uitgebreide bluetooth telefoonvoorbereiding en ConnectedDrive Services.

Daarnaast krijgt een groot aantal Series een nieuwe standaarduitrusting mee. Naast automatische 1-zone airconditioning, een regensensor, BMW Radio Professional, BMW iDrive (met een hoge resolutie 6,5-inch display), Emergency Call, bluetooth telefoonvoorbereiding, lichtmetalen wielen, regen- en lichtsensor en USB-aansluiting zijn nu ook Park Distance Control achter, mistlampen vóór en Cruise Control standaard op elke BMW.

Geef een reactie