Lexus

Jude Law zet Lexus RX lifestyle op de kaart

Lexus kondigt vandaag een creatieve samenwerking aan met Hollywoodacteur en -producer Jude Law voor de lancering van ‘The Life RX’. De campagne zet de compleet nieuwe, spectaculaire én luxe Lexus RX op de kaart. De premium SUV brengt een snelle en spannende lifestyle tot leven met finesse en lef, waarin de bestuurder zelf bepaalt wat mogelijk is.

De aankondiging markeert het begin van een samenwerking die luxe, ervaring en vakmanschap combineert. Jude Law gaat op een unieke manier met Lexus werken: de klant kan zichzelf onderdompelen én laten onderdompelen in ‘The Life RX’, met interactieve video’s en theater. Daarnaast schittert Jude Law in een tv-commercial, geschoten aan de betoverende Franse Rivièra en in de prachtige heuvels rondom het Italiaanse dorp Fiuggi.

01-Lexus-RX-The-Life-RX

Buitengewone reis
De tv-commercial wordt vandaag gelanceerd in heel Europa. Daarin is een valetmedewerker te zien die de sleutels van Jude Laws RX krijgt aangereikt en plaatsneemt in de prachtig gestileerde SUV. Dan begint hij aan een buitengewone, snelle en luxueuze reis. Doordat de commercial is gefilmd vanuit het perspectief van de hoofdpersoon, komt het publiek middenin een spannende nieuwe wereld terecht. Als de eigenzinnige valetmedewerker terugkeert naar het hotel haalt Jude Law zijn sleutels op en krijgt hij zijn Lexus terug. Hij merkt meteen dat er iets veranderd is en rijdt doelbewust weg – de valetmedewerker achter zich latend die ‘The Life RX’ zojuist heel even heeft ervaren.

‘Sleutel tot een onalledaagse ervaring’
Over de campagne vertelt Jude Law: “Ik houd van autorijden en het gevoel van ontsnappen dat erbij hoort. Het concept van ‘The Life RX’ vond ik zo interessant omdat de juiste auto inderdaad de sleutel kan zijn tot een onalledaagse ervaring. Het team van Lexus wilde iets meeslepends tot leven brengen, iets wat iedereen mee zou nemen op deze reis. Dat wilde ik graag verkennen.”

02-Lexus-RX-The-Life-RX

Lexus DNA
Alain Uyttenhoven, Head of Lexus Europe, licht toe: “We zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking met Jude Law, een fantastische acteur en een echte gentleman. ‘The Life RX’ laat zien dat de Lexus RX een andere, onvergetelijke productervaring biedt, gebaseerd op een gedurfd design, innovatieve technologieën en bovenal een premium gevoel van luxe. Het verstrekken van een ongeëvenaarde luxe-ervaring behoort tot het hart van het Lexus DNA. Deze boodschap wilden we tot leven brengen met een innovatieve introductiecampagne en tv-commercial.”

One thought on “Jude Law zet Lexus RX lifestyle op de kaart

Geef een antwoord