Nissan

Nissan introduceert nieuw bestelplatform voor onderdelen: Partslink24

Nissan lanceert Partslink24 in Nederland. Dit is een online informatie- en bestelplatform waar universele garagebedrijven en schadeherstellers originele Nissan-parts kunnen bestellen. De bestelling en levering lopen via de geselecteerde Nissan Services Pro-dealers, die als onderdelenhub bedrijven in de regio bedienen.

Nissan
‘In Nederland rijden ruim 200.000 Nissans rond. Bij universele garages en schadeherstellers is voortdurend vraag naar Nissan-onderdelen. Wij hebben met Partslink24 een helder antwoord op die vraag. Het platform biedt een eenvoudig bestel- en leveringsproces zodat we deze bedrijven uitstekend kunnen bedienen’, vertelt Onno Duimel, After Sales Director bij Nissan Nederland. ‘De onderdelen zijn snel vindbaar en de informatie is Nederlandstalig.’

7,2 miljoen onderdelen
In totaal tonen de catalogi van Partslink24 ruim 7,2 miljoen onderdelen – met actuele prijsinfo – die 24 uur per dag, zeven dagen per week online besteld kunnen worden. Duimel vat samen: ‘Partslink24 is voor universele bedrijven en schadeherstellers een handzaam stuk digitaal gereedschap dat bijdraagt aan een gestroomlijnde doorgang in de werkplaats.’ Overigens biedt Partslink24 behalve de originele Nissan-onderdelen ook originele onderdelen voor nog eens 25 automerken.

Er zijn in Nederland tien Nissan Services Pro-dealers die een regionaal draaipunt in de onderdelenservice vormen. Behalve onderdelen en informatie is op Partslink24 ook alles te vinden over technische servicecampagnes en recalls.

Geef een reactie