Volkswagen

Volkswagen Bedrijfswagens toont mobiele werkplaatsen op VSK 2018

Op de VSK 2018, dé vakbeurs voor de installatiebranche (6-9 februari Jaarbeurs Utrecht), laat Volkswagen Bedrijfswagens zien dat een bedrijfswagen voor service- en installatietechnici tegenwoordig vooral een mobiele werkplaats is. Een Caddy met onderladensysteem, een Crafter met specifiek voor de installatiebranche ontworpen inrichting en een Transporter met handige gebruiksaccessoires illustreren dat op de stand van Volkswagen Bedrijfswagens tot in detail.

Om service- en onderhoudswerkzaamheden ter plekke perfect uit te kunnen voeren, hebben technische specialisten behoefte aan een doordachte, mobiele werkplaats. Op de VSK laat Volkswagen Bedrijfswagens daar slimme oplossingen voor zien.

Dubbele bodem: Caddy

Zo staat de Caddy met onderladensysteem van Aluca in de spotlights. Deze Caddy heeft een dubbele bodem met in het onderste gedeelte lades voor bijvoorbeeld gereedschap en materiaal. Daarboven bevindt zich een vlakke, vrije laadvloer, die ook als werkbank kan worden gebruikt.

Maatwerk: Transporter en Crafter
Ook de Volkswagen Transporter en Crafter zijn perfect geschikt als mobiele werkplaats. Vooral de Crafter heeft een indrukwekkende (sta)hoogte van de laadruimte. Samen met partner Aluca heeft Volkswagen Bedrijfswagens ook voor deze modellen specifieke inrichtingen voor de installatiebranche ontwikkeld. Kasten op maat zorgen in combinatie met de juiste verlichting voor een ideale werkomgeving. Dit maatwerk in combinatie met Volkswagen-eigenschappen als betrouwbaarheid, kracht en efficiency maakt Volkswagen Bedrijfswagens de mobiliteitspartner in de installatiebranche.

Geef een antwoord