Skoda

Modern en intuïtief: vernieuwde ŠKODA Media Services app

ŠKODA heeft de praktische ŠKODA Media Services app verregaand vernieuwd, met een nieuw design en verbeterde functionaliteit. De menu-navigatie is bijvoorbeeld overzichtelijker geworden en de app is nu nog gebruiksvriendelijker. Hij biedt het allerlaatste nieuws over de modellen van ŠKODA op zakformaat, en voorziet tevens in tal van interessante stories over de wereld van ŠKODA. De ŠKODA Media Services app is nu gratis te downloaden voor iOS- en Android-apparaten.

De compleet vernieuwde ŠKODA Media Services app heeft een vernieuwde structuur en een snellere, meer intuïtieve navigatie gekregen. Het allerlaatste nieuws is nu binnen enkele swipes voorhanden. Bovendien zijn de exclusieve stories van het ŠKODA Storyboard online platform niet alleen plezierig om te lezen, maar bieden ze qua content extra interessante topics.

Andere nieuwe functies van de ŠKODA Media Services app zijn de pushberichten die gebruikers attenderen op nieuws en nieuwe content, en de ‘read later’ optie waarmee nieuwsitems aan een lijst kunnen worden toegevoegd om later op te pakken.

De vernieuwde ŠKODA Media Services app is met name voor media en influencers een handige tool om snel bij het nieuws te komen. Maar vanzelfsprekend is hij ook beschikbaar voor huidige en toekomstige liefhebbers van het Tsjechische merk, om hen nog meer te betrekken bij de wereld van ŠKODA.

De ŠKODA Media Service app is nu te downloaden in de App Store en Playstore.

Geef een antwoord