Volvo

Volvo Private Lease direct online bestellen

Volvo Private Lease biedt consumenten de mogelijkheid de Volvo van hun keuze nu ook direct online te bestellen. De klant hoeft pas naar de Volvo-dealer als hij/zij de nieuwe Volvo gaat ophalen. Iedereen kan de bestelling op elk gewenst moment van de dag plaatsen met de online calculator die met deze nieuwe optie is uitgebreid. Nieuw in het aanbod zijn de Volvo S60 en V60 Nordic uitvoeringen. Voor meer informatie ga naar www.volvocars.nl/privatelease.

Met de nieuwe optie om online direct een bestelling te plaatsen, hoeft de consument niet langer met een printje onder de arm naar de Volvo-dealer. Hij/zij plaatst de order rechtstreeks bij Volvo Car Lease, die deze per mail toestuurt. Zodra de klant de order heeft getekend en teruggestuurd – en de 14 dagen bedenktijd verstreken zijn – neemt de dichtstbijzijnde dealer contact op om een afspraak te maken voor de aflevering. De klant kan ook een voorkeur voor een dealer aangeven.

Persoonlijk contact
De uitbreiding van de Volvo Private Lease calculator sluit aan op de trend dat consumenten hun aankopen steeds meer online doen. Volvo biedt nu deze mogelijkheid, waarbij het contact met de dealer wel blijft bestaan. Voor consumenten die prijs stellen op persoonlijk contact, is het nog steeds mogelijk de calculatie van het maandbedrag te bespreken bij de dealer.

Uitgebreider aanbod met Nordic/Nordic+ uitvoering
Het aanbod van Volvo Private Lease is uitgebreid met de Volvo S60 en V60 Nordic uitvoeringen. De maandtarieven beginnen bij 439 en 459 euro (48 maanden, 10.000 km/jaar). Een extra complete uitrusting is daarmee gewaarborgd. De Nordic-uitvoering is uitgerust met onder meer lichtmetalen wielen, City Safety, het infotainmentsysteem Volvo Sensus en Performance Audio. De Nordic+ voegt hier onder meer Dual Xenon-koplampen, navigatie en verwarmbare voorstoelen aan toe. De Volvo V40 en V40 Cross Country Nordic – vanaf 369 en 399 euro – maken al langer deel uit van het aanbod.

Scherpe tarieven
Volvo Private Lease biedt de mogelijkheid om voor scherpe tarieven in een nieuwe premium auto te rijden. Een zorgeloze en financieel aantrekkelijke optie, want alle zorgen en kosten van het bezit van een eigen auto zijn van de baan. Verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn bij de prijs inbegrepen. Dit product wordt aangeboden onder het Keurmerk Private Lease. De consument is hierdoor verzekerd van eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Geef een antwoord