Volkswagen

Volkswagen Beetle Denim nu in Nederland

In de beginjaren ’70 van de vorige eeuw raakten jeans hip op de golven van de flowerpower, een trend waarop Volkswagen in 1974 inspeelde met de Kever Jeans. Dik veertig jaar later is er een fraai eerbetoon in de vorm van de Beetle Denim, die modern design combineert met de nostalgische looks van het unieke voorbeeld van toen.

500_vw-beetle-denim-08

De Beetle Denim is trendy én sportief. Hij is leverbaar in de speciale metallickleur Stonewashed Blue en standaard uitgerust met onderscheidende 17 inch ‘Circle’ velgen in ‘Dark Graphite’ met chroomaccenten. De Cabriolet heeft een jeanskleurige softtop. De extra brede stootlijsten zijn gespoten in carrosseriekleur en voorzien van chromen details.

vw-beetle-denim-911

 

Het interieur van deze bijzondere Beetle zit vol verwijzingen naar de nog immer veel gebruikte spijkerstof. Jeansdetails keren overal terug in de Beetle Denim, tot aan de opbergruimten aan de zij- en achterkanten van de voorstoelen toe. Het dashpad is uitgevoerd in de kleur Blue Brushed en de stoelen en vloermatten onderscheiden zich door het rode Beetle-label.

500_vw-beetle-denim-06-2

Personaliseren met aantrekkelijke optiepakketten
De uitrusting van de Beetle Denim is verregaand te personaliseren. Dat kan onder meer met aantrekkelijk geprijsde optiepakketten. Het eerste exemplaar dat in Nederland is gearriveerd, een Cabrio in Stonewashed Blue, is daar een sprekend voorbeeld van. Zo is deze Beetle onder meer voorzien van het Executive pakket (1.087 euro). Dat pakket bestaat uit het navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Media’ met gratis updates van de software, een touchscreen, acht speakers, Bluetooth en USB-aansluiting, een multifunctioneel en met leer bekleed stuur, een alarmsysteem en Car-Net mobiele online diensten. Het Advance pakket bestaat uit bi-xenon koplampen, het licht & zicht pakket (regensensor, zelfdimmende binnenspiegel, leeslampjes), elektrisch inklapbare buitenspiegels en vergrendel- en startsysteem zonder sleutel (Keyless Access). Dit pakket is al leverbaar vanaf 1.045 euro. Voor een meerprijs van 661 euro is deze Beetle Denim voorzien van het 400 Watt sterke, high-end Fender® soundsystem, met subwoofer, multimedia-aansluitbox en fraaie interieursfeerverlichting. De retro 18 inch hoogglans ‘Disc’ velgen maken voor 537 euro de looks van deze Beetle Denim helemaal af.

vw-beetle-denim-02-2

Het Denim pakket is te bestellen op de zeer rijk uitgeruste Volkswagen Beetle Exclusive Series en kost 2.760 euro. Daarmee is de Beetle Denim bij de Volkswagen-dealers te bestellen vanaf 28.610 euro* (Cabriolet: vanaf 33.007 euro*).

* Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW en BPM en exclusief advieskosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

500_vw-beetle-denim-07-2

 

Geef een antwoord