Lamborghini

De Japanse Bosozoku stijl

Als het gaat om krankzinnige tuning, gaat niets boven de Japanse Bosozoku stijl. Deze stijl is te gek, zeker als ze wordt toegepast op een Lamborghini. De Lamborghini is al ontworpen om op te vallen, maar Bosozoku tuning brengt ze naar een heel ander niveau. Voor wie zich afvraagt hoe dat ander niveau eruit ziet, met deze video moet het lukken om een indruk te krijgen. De video werd geschoten door in een parkeergarage in Tokyo, die bekend staat als is ground zero voor Bosozoku Lamborghini’s (evenals andere zeldzame en snelle auto’s).
a
Inderdaad, je zien niet elke dag een jachtluipaardprint op een Lamborghini, die dan ook nog eens bedekt is met spikes. En dat is niet eens de vreemdste auto in deze video! Je weet dat je parkeergarage excentriek is wanneer een Ferrari F50 niet eens de grootste bezienswaardigheid is in je garage…

Geef een antwoord