Jaguar

Meer dan 320 km/uur geklokt met Jaguar F-TYPE SVR

De nieuwe Jaguar F-TYPE SVR, de snelste Jaguar ooit, heeft een succesvolle hogesnelheidstest volbracht met Fast and Furious-ster Michelle Rodriguez aan het stuur. Op een afgesloten stuk highway in de woestijn in Nevada (VS) – het traject van ’s wereld snelste roadrace, The Silver State Classic Challenge – klokte de actrice een topsnelheid van 201 mijl/uur, omgerekend 324,4 km/uur.
3-JAGUAR-F-TYPE-SVR‘Waanzinnig, ik heb een nieuw persoonlijk snelheidsrecord geboekt in de prachtige Jaguar F-TYPE SVR’, reageerde Rodriguez, die haar vorige record van 140 mijl/uur flink uit de boeken reed. ‘De auto ging als op rails, ik hoefde slechts minimaal te corrigeren. Het was een ongelooflijke ervaring.’
2-JAGUAR-F-TYPE-SVRDe Jaguar F-TYPE SVR is ontwikkeld door Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations. Het is de lichtste, meest direct reagerende, snelste en krachtigste versie van de F-TYPE. Terwijl deze ultieme superauto toch voldoende souplesse biedt voor het rijden in het dagelijkse verkeer.
5-JAGUAR-F-TYPE-SVRDe F-TYPE SVR accelereert vanuit stilstand naar 100 km/uur in slechts 3,7 seconden en haalt volgens de fabrieksopgave een topsnelheid van 322 km/uur.

1-JAGUAR-F-TYPE-SVR

One thought on “Meer dan 320 km/uur geklokt met Jaguar F-TYPE SVR

Geef een antwoord