Kia

Premium SUV conceptauto heet Kia Telluride

De stoer vormgegeven Telluride – de nieuwe premium SUV concept van Kia – is klaar voor zijn werelddebuut op de North American International Auto Show 2016 volgende week. De Kia Telluride verlegt de grenzen van technologie en luxe door een unieke ‘health-and-wellness’ technologie. Kia maakt bij deze conceptauto voor het eerst gebruik van 3D-geprinte componenten, waardoor een onderscheidend modern designelement wordt toegevoegd aan het dashboard, de deurpanelen en het stuur.

Daarnaast voert deze conceptauto de designtaal van Kia in een krachtige, nieuwe richting. Met dit concept wordt een nieuwe premium SUV onthult die Kia mogelijk in de toekomst in het modelportfolio opneemt.

01-Kia-Telluride-Concept-Dash

One thought on “Premium SUV conceptauto heet Kia Telluride

Geef een antwoord