Audi

Sneeuwzeker met de Audi quattro Snow Fit app

Met het oog op de naderende wintersportvakanties introduceert Audi in samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging de Audi quattro Snow Fit app. De handige wintersport-app bereidt mens en machine in een aantal slimme – quattro – stappen voor, om binnenkort topfit op de piste te arriveren.

Audi heeft samen met de Nederlandse Ski Vereniging de quattro Snow Fit App ontwikkeld, als handig hulpmiddel om goed voorbereid en veilig koers te zetten naar de wintersportgebieden. Daartoe focust de app op vier – quattro – deelgebieden.

2600x1192

Personal coach
Allereerst voorziet de Audi quattro Snow Fit app in een fitnessprogramma om je eigen fitheid te verbeteren. Dit programma is ontwikkeld door niemand minder dan Robert Walsh, Strength & Conditioning Coach van de Nederlandse topskiërs en snowboarders die zijn aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging. De fitnessoefeningen zijn eenvoudig thuis uit te voeren en zijn gebaseerd op een trainingsprogramma dat deze professionals op Sportpark Papendal doorlopen.

Trainen met vrienden
Naast deze persoonlijke fitnesscoach heeft de app tevens een functie om de fitheid van wintersportreisgenoten te verbeteren. Daarbij ligt de nadruk op het sociale aspect van samen bezig zijn en elkaar motiveren.

ars3836-04screensiphone6-2car

Technisch fit
Als derde functie komt de fitheid van de auto aan bod, met handige tips ter voorbereiding op de reis naar de sneeuw en voor onderweg. Is de auto bijvoorbeeld technisch wintersportgeschikt verklaard tijdens de Audi Wintercheck? Maar ook helpt de app gebruikers herinneren aan de noodzaak van in goede staat verkerende winterbanden, de verplichte sneeuwkettingen en vignetten, veiligheidshesjes en meer.

ars3836-04screensiphone6-2team

Sneeuwcondities
Tot slot checkt de app ook de fitheid van de wintersportbestemming zelf. Met een overzicht van de actuele sneeuwhoogte, temperatuur, de staat van de pistes en natuurlijk of de skiliften wel open zijn.

Kortom, een heerlijke wintersportvakantie begint bij een goede voorbereiding, en dus bij de Audi quattro Snow Fit app. De app is gratis te downloaden in de iTunes App Store of in de Play Store van Google Play.

ars3836-04-screens-iphone-6-2bestemming

Audi en sneeuw: een uitstekende match
Audi is al jarenlang partner van de Nederlandse Ski Vereniging, en is als titelsponsor van de Audi FIS Ski World Cup al 14 jaar lang verbonden aan de wereldbeker alpineskiën. Audi en sneeuw zijn een uitstekende match, niet in de laatste plaats dankzij Audi’s quattro permanente vierwielaandrijving waarmee Audi-modellen ook op een gladde ondergrond met weinig grip probleemloos uit de voeten kunnen.

ars3836-04screensiphone6-2workout

Geef een reactie