Algemeen

ContiWinterContact TS850 wederom beste winterband

Voor het vierde jaar op rij is de ContiWinterContact TS850 als beste getest door de ANWB, maar ook door internationale automobielclubs ADAC (Duitsland), OEAMTC (Oostenrijk), TCS (Zwitserland) en de Stiftung Warentest (Duitsland). De winterband van Continental heeft een laag verbruik en is de beste op nat wegdek, op sneeuw en op slijtvastheid. Toch gaat een winterband bij Continental niet alleen meer over veiligheid, kortere remweg en een goed profiel. Rijden op banden van Continental geeft een bestuurder meer rijplezier, verantwoordelijkheid en comfort. Met Continental winterbanden kan iedereen zorgeloos op weg!

De beste tijd voor het wisselen van zomer- naar winterbanden is lastig te bepalen voor veel consumenten. Continental biedt daarbij hulp en geeft in de campagne de juiste richtlijn met de 7°C regel. Bij een temperatuur lager dan 7°C is het verstandig te wisselen naar winterbanden.

One thought on “ContiWinterContact TS850 wederom beste winterband

Geef een reactie