Lexus

Lexus rijders het meest tevreden over hun auto

Lexus is voor het derde jaar op rij door Consumer Reports uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk. De Amerikaanse consumentenorganisatie onderzoekt elk jaar de klanttevredenheid van automobilisten, onder wie Lexus rijders. En het is in deze ‘Annual Auto Survey’ dat Lexus bovenaan staat.

Lexus krijgt van Consumer Reports een eervolle vermelding omdat alle zeven modellen die aan het onderzoek meededen op het gebied van betrouwbaarheid een absolute topscore behaalden. Consumer Reports onderzocht dit jaar meer dan 740.000 automodellen, zowel privé- als leaseauto’s.

Uitermate betrouwbaar
Consumer Reports bepaalt aan de hand van alle gegevens welke auto’s het betrouwbaarst zijn, nu en in de toekomst. De in Amerika toonaangevende consumentenorganisatie, die al tachtig jaar actief is, noemt Lexus ‘een merk dat steevast bekendstaat om zijn stille, heel fijne en uitermate betrouwbare auto’s’.

One thought on “Lexus rijders het meest tevreden over hun auto

Geef een antwoord