Citroën

Citroën Berlingo Mountain Vibe Concept: vrijheid en blijheid

CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPTDe nieuwe CITROËN BERLINGO wordt op 3 maart op de Geneva Motor Show gepresenteerd. Enkele dagen voordat het seriemodel wordt onthuld, wordt de vrolijke en dynamische conceptversie getoond als CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT. Met de juiste accessoires en de nodige carrosserieverstevigingen om bergen en dalen te bedwingen en de wijde natuur in te gaan is dit de ideale auto voor de liefhebber van outdoor sport.

Op de Geneva Motor Show wordt de nieuwe CITROËN BERLINGO in een energieke en vrolijke versie getoond. Het MOUNTAIN VIBE CONCEPT staat voor ‘intens genieten op ieder moment’ en roept meteen beelden op als natuur, vrije tijd, gemak, en vooral lekker leven. Met deze frisse en functionele auto kan je ontsnappen aan de sleur van alledag en het vrije gevoel opzoeken.

Het gedurfde design van de BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT en de grafische lijnen op de carrosserie nodigen uit om eens iets anders te gaan doen, onbekende paden op te zoeken, de bergen in te gaan. Het in ‘Pink’ roze gekleurde grafische design geeft deze conceptversie nog meer persoonlijkheid. Ook de mistlamplijsten zijn Pink en samen met het ‘Mountain Green’ van de carrosserie vormt dit een fris en vrolijk geheel.

Het exterieur kenmerkt zich door stevige wielkasten en grotere dorpels. Samen met de roze sneeuwkettingen en de met Pink schuimrubber beklede dakdragers resulteert dit in een vrolijke, moderne, technologische, stoere auto. Met Grip Control komt hij de Zwitserse Alpen moeiteloos door en in de grote bagageruimte past alles wat je nodig hebt voor bergsporten als bergbeklimmen of snowboarden.

Aan de binnenzijde zijn de voorstoelen en de drie onafhankelijke stoelen op de 2e zitrij bekleed met de technologische grijze stof LIBERIA en afgewerkt met sierstiksels in Pink. Passagiers zullen de lichtheid en het zicht waarderen die de Modutop en de grote achterruit verschaffen.

De BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT is handig, slim en geeft frisheid en vitaliteit aan de nieuwe CITROËN BERLINGO, de permanent vernieuwende ludospace.

One thought on “Citroën Berlingo Mountain Vibe Concept: vrijheid en blijheid

Geef een antwoord