Volkswagen

Volkswagen Golf en Passat Highline Business R extra luxe en sportief

Highline Business R… Twee woorden en een letter die zich laten vertalen als ‘luxueus, zakelijk en sportief’. De nieuwe Volkswagen Golf en Passat Highline Business R-uitvoeringen zijn niet alleen riant uitgerust, maar ogen van buiten en van binnen extra sportief dankzij het standaard R-Line exterieur- en interieurpakket. De Golf en Passat Highline Business R zijn per direct leverbaar vanaf respectievelijk € 31.150* en € 40.790*.

Volkswagen heeft de uitrusting van de Golf en Passat Highline Business R-uitvoeringen verder uitgebreid. Deze nieuwe Highline Business R-varianten van de Golf en Passat onderscheiden zich uiterlijk door de vele R-Line details. Voorbeelden zijn de sportief gelijnde R-Line bumpers, R-Line zijdorpels, een dakspoiler (alleen op de Golf, Golf Variant en Passat Variant), fraaie 17 inch lichtmetalen velgen en een sportonderstel. Ook in het interieur van beide modellen zorgen de vele R-Line accenten voor een sportief-luxe ambiance. Bijvoorbeeld de zwarte dakhemel, het R-line multifunctioneel sportstuur, R-Line decorinleg, sportstoelen met R-Line logo’s en de Passat zelfs met volledig nappa-lederen bekleding).

Golf Highline Business R

De Golf Highline Business R krijgt standaard ook het Executive-pakket mee, met het Discover Media-multimediasysteem met navigatie, digitale radio-ontvangst, spraakbediening, diefstalalarm, de Volkswagen Media Control-app en de Mijn Volkswagen-app (met een abonnement van 36 maanden). Daarnaast beschikt de Golf Highline Business R nu over het Active Info Display, LED-koplampen en 3D-LED achterlichten.

De bijzonder complete uitrusting van de Golf Highline Business R gaat gepaard met een klantvoordeel tot liefst € 3.810.

De Golf en Golf Variant Highline Business R zijn er vanaf respectievelijk € 31.150* en € 31.950*. Ze zijn leverbaar als 1.0 TSI (81 kW/110 pk), 1.5 TSI (110 kW/150 pk), 1.6 TDI (85 kW/115 pk) en 2.0 TDI (115 kW/150 pk).

Passat Highline Business R

De Passat Highline Business R gaat nog een stap verder, met bijvoorbeeld LED plus-koplampen, een warmtewerende en verwarmbare voorruit, nappa lederen bekleding en een elektrisch bedienbare achterklep (op de Variant). Ook het Executive-pakket maakt deel uit van de standaarduitrusting, met onder andere het multimediasysteem ‘Discover Media’, Car-Net mobiele online diensten (App-Connect en Guide & Inform Basis) en telefoonvoorbereiding Plus. Deze luxe en sportieve Passat is er met de 1.4 TSI (92 kW/125 pk), 1.5 TSI (110 kW/150 pk), 2.0 TSI (206 kW/280 pk) en 2.0 TDI (88 kW/120 pk, 110 kW/150 pk of 176 kW/240 pk), en naar wens zonder meerprijs met de DSG-transmissie met dubbele koppeling.

De riante uitrusting van de Passat Highline Business R is in combinatie met de gratis DSG-transmissie en een inruilpremie van € 2.000 goed voor een klantvoordeel tot maximaal € 10.800. De Passat Highline Business R is er vanaf € 40.790*; de vanafprijs voor de Variant bedraagt € 42.550*.

Geef een antwoord