Volkswagen

T-Roc debuteert in Nederlandse Volkswagen-showrooms

De Volkswagen T-Roc staat vanaf 13 november bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. De compacte, karaktervolle cross-over combineert krachtige looks en volop ruimte met een keuze uit TDI- en TSI-motoren en de nieuwste systemen op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit. De T-Roc staat bij de Volkswagen-dealers met een vanafprijs van € 25.995.

De T-Roc verenigt compacte buitenmaten met een scherpe, coupéachtige lijnvoering waarin het typische Volkswagen design-DNA duidelijk is te herkennen. Het kleurrijke interieur biedt plaats aan vijf inzittenden. Dankzij de comfortabele, hoge zit is het (over)zicht optimaal. De bagageruimte heeft een inhoud van 445 liter, en zelfs 1.290 liter met de achterbank neergeklapt. De T-Roc is leverbaar met slimme features als het digitale, naar eigen wens te configureren instrumentenpaneel (Active Info Display) en de mogelijkheid om telefoons draadloos op te laden.

Kracht, comfort en grip

De veelzijdigheid van de T-Roc komt ook tot uiting in het brede motorenaanbod. Er is keuze uit drie TSI- en drie TDI-motoren. De vermogens variëren van 85 kW/115 pk tot 140 kW/190 pk. Alle T-Roc’s met motoren vanaf 110 kW/150 pk zijn er met keuze uit voorwielaandrijving en 4MOTION-vierwielaandrijving inclusief de comfortabele zeventraps DSG-transmissie. De T-Roc met 140 kW/190 pk wordt standaard geleverd met de combinatie 4MOTION/7-DSG.

Direct compleet

Climatic airconditioning, LED dagrijverlichting, LED-achterlichten, Radio Composition Colour en ook vooruitstrevende veiligheidsvoorzieningen als City Emergency Braking met voetgangersherkenning, Lane Assist en Front Assist zijn al standaard op de basisuitvoering van de T-Roc. De T-Roc Style biedt daarnaast onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, adaptive cruise control, parkeersensoren voor en achter plus een multifunctioneel stuur. De T-Roc Sport vult dat aan met onder andere het digitale instrumentenpaneel (Active Info Display), Radio Composition Media met groot kleuren-touchscreen, LED hoofdverlichting, sfeerverlichting in het interieur, chromen dakreling en 17-inch lichtmetalen velgen.

Voor een extra sportieve en persoonlijke touch is de T-Roc er ook met fraaie R-Line stylingpakketten voor het in- en exterieur. Tevens zijn er stylingthema’s waarbij het dak bijvoorbeeld een afwijkende kleur krijgt, voor verregaande personalisatiemogelijkheden.

De Volkswagen T-Roc is er vanaf € 25.995, de T-Roc Style vanaf € 27.960 en de T-Roc Sport 2.0 TSI DSG 4MOTION (140 kW/190 pk) vanaf € 37.290.

Geef een antwoord