Volkswagen

Volkswagen T-Roc nu ook met 1.5 TSI Evo benzinemotor

De Volkswagen T-Roc is nu ook te bestellen met de gloednieuwe, 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI Evo benzinemotor met Active Cylinder Management. Deze T-Roc 1.5 TSI Evo is te combineren met het Style en Sport uitrustingsniveau. De versie met handgeschakelde zesbak staat vanaf begin december bij de dealer met een prijs vanaf € 29.455*. De uitvoering met DSG-automaat is naar verwachting in januari bestelbaar.

De 1.5 TSI Evo benzinemotor biedt kracht, souplesse en een hoge efficiency dankzij Active Cylinder Management (cilinderuitschakeling), variabele turbinegeometrie en een verbrandingsproces dat is afgeleid van de Miller-cycle. Met deze geavanceerde benzinemotor levert de stijlvolle crossover van Volkswagen hoge prestaties tegen een laag gemiddeld verbruik van 5,3 l/100 km (CO2: 120 g/km)**. De 1.5 TSI Evo wordt in de T-Roc standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Style en Sport
De T-Roc 1.5 TSI Evo is er als Style en Sport, beide voorzien van een omvangrijke standaarduitrusting. Naast een compleet pakket aan geavanceerde assistentiesystemen – waaronder Front Assist met City Emergency Braking en Lane Assist – zijn bijvoorbeeld Climatic airconditioning en LED-achterlichten inclusief LED-dagrijverlichting inbegrepen.

De T-Roc 1.5 TSI Evo Style heeft verder onder meer ook zwarte dakreling, parkeersensoren voor en achter, mistlampen vóór inclusief bochtverlichting en adaptieve cruise control. Uiterlijk is de T-Roc Style herkenbaar aan de 16-inch ‘Chester’ lichtmetalen velgen.

Bovenop de uitrusting van de Style heeft de T-Roc Sport standaard zaken als Radio Composition Media met 20,3 cm touchscreen, sfeerverlichting, Climatronic airconditioning, chromen dakreling en LED-koplampen. Een opvallende feature van deze uitvoering is de nieuwste generatie van het Active Info Display, het volledig digitale instrumentarium. De T-Roc Sport staat standaard op 17-inch ‘Kulmbach’ lichtmetalen velgen.

Beide uitvoeringen zijn volop te personaliseren met ondermeer een contrasterende dakkleur, vele soorten lichtmetalen velgen en verschillende interieurkleuren.

De Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Evo met 110 kW/150 pk is per direct te bestellen, vanaf € 29.455*. De Sport is er vanaf € 31.195*. De 1.5 TSI Evo met DSG-automaat wordt in januari 2018 bestelbaar.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.

Geef een antwoord