Suzuki S-Cross
Suzuki

De nieuwe Suzuki S-Cross

Suzuki presenteert de nieuwe S-Cross. Het frisse design van de veelzijdige familie crossover heeft geresulteerd in een krachtigere, meer herkenbare uitstraling. Het dynamische rijkarakter wordt onderstreept door een relatief laag gewicht vanaf 1.065 kilogram en moderne Boosterjet-turbobenzinemotoren die zowel krachtig als zuinig zijn. De S-Cross staat vanaf september bij de Suzuki-dealer en is met een vanafprijs van €&nbsp20.999,- voordeliger in aanschaf dan voorheen.

Nieuw design
Het re-design van de S-Cross zorgt voor een bredere, hogere en imposantere voorzijde. Aan de achterzijde springen de nieuw vormgegeven LED-lichten in het oog. Behalve de nieuwe krachtige grille, motorkap en LED-koplampen is ook het interieur vernieuwd. Voor het dashboard zijn nieuwe materialen gebruikt met diverse accenten van hoogglans zwart en satijn-chroom. Daarnaast zijn er ook chromen raamlijsten toegevoegd. Al deze wijzigingen accentueren de luxere uitstraling van de nieuwe S-Cross.

Ook zijn de uitvoeringen Exclusive en High Executive uitgerust met 17-inch lichtmetalen velgen met een grotere bandenmaat van 215/55 R17 (was: 205/50 R17).

Boosterjet: krachtig en efficiënt
Suzuki rust zijn nieuwe familie crossover uit met krachtige en toch efficiënte turbobenzinemotoren. De 1.0 Boosterjet is een 3-cilinder motor met 82 kW/112 pk. Het gemiddeld verbruik bedraagt 1 op 20 (NEDC).

De 1.4 Boosterjet telt 4 cilinders en levert 103 kW/140 pk. Ondanks dit hoge vermogen realiseert de S-Cross 1.4 Boosterjet een gemiddeld verbruik van 1 op 18,5.

Suzuki levert de S-Cross naar keuze met een 6-traps automaat. En ook het AllGrip 4WD-systeem is leverbaar.(1.4 Boosterjet High Executive).

Drie complete uitvoeringen
Suzuki levert de vernieuwde S-Cross in drie uitvoeringen: Comfort, Exclusive en High Executive. Iedere uitvoering is standaard voorzien van onder meer cruise control, airconditioning en een radio/CD-speler met USB-aansluiting en Bluetooth®.

De High Executive is als meest complete uitvoering uitgerust met onder andere parkeersensoren, een lederen interieur, Radar Brake Support, Adaptive Cruise Control, een 7″ navigatiesysteem en een panoramisch schuif-/kanteldak.

Vier nieuwe kleuren
Het kleurenpallet van de S-Cross is uitgebreid met vier nieuwe kleuren: Sphere Blue Pearl Metallic, Canyon Brown Pearl Metallic, Energetic Red Pearl Metallic en Mineral Gray Metallic 3.

Voordeliger in aanschaf
De nieuwe S-Cross is er al vanaf €&nbsp20.999,-. Daarmee is de ruime crossover maar liefst €&nbsp500,- voordeliger in aanschaf dan het vorige basismodel. Terwijl de S-Cross flink vernieuwd is. Met Suzuki All-inclusive (privé lease) is de S-Cross leverbaar vanaf €&nbsp369,- per maand.

Geef een antwoord