Skoda

Monte Carlo: de sportieve kant van de SKODA Fabia

ŠKODA presenteert de Fabia Monte Carlo. Deze speciale Fabia valt op door de zwarte lichtmetalen velgen, de speciale bodykit en de diffuser achter. In het interieur vindt de sportieve rijder sportstoelen met speciale bekleding, een aluminium pedalenset en een driespaaks sportstuur. De ŠKODA Fabia Monte Carlo is er als hatchback en als extra ruime Combi. Ook de prijsstelling is sportief: vanaf € 17.490*.

De naam van de Fabia Monte Carlo is niet toevallig gekozen: hij verwijst naar misschien wel de meeste spectaculaire rally op de internationale kalender: de Rallye Monte Carlo. De sportiviteit spat van de auto af: naast de lichtmetalen velgen zijn ook de grille, de spiegelkappen, de sideskirts en de diffuser achter in zwart uitgevoerd. De achterspoiler is juist in carrosseriekleur gespoten. En er zijn meer sportieve accenten, zoals de LED-dagrijverlichting en Sunset – de extra donker getinte ramen achter. Ook een glazen panoramadak is inbegrepen bij de standaarduitrusting van de Fabia Monte Carlo.

500_fa-mc-002

De kleuren van sportiviteit: rood en zwart
Het interieur van de Fabia Monte Carlo is eveneens uitgesproken sportief. De stevige sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen zijn bekleed met de stof ‘Monte Carlo’. Dat betekent: een smaakvolle combinatie van zwart, grijs en rood. Het driespaaks sportstuur is met leer bekleed. De stiksels zijn net als die van de lederen pookhoes uitgevoerd in contrasterend rood. De pedalen in de Fabia Monte Carlo zijn van aluminium. Aangezien de Fabia Ambition als basis dient voor de Monte Carlo-uitvoeringen, zijn ook airco, elektrisch bediende ramen/spiegels, mistlampen vóór, Radio Swing met touchscreen, Front Assistant en ISOfix-bevestigingspunten voor kinderstoeltjes inbegrepen.

500_fa-mc-c-002

De vermogensvraag
De Fabia Monte Carlo wordt geleverd met de efficiënte 1.2 TSI Greentech-motor. Er is keus uit twee vermogensvarianten: 66 kW/90 pk en 81 kW/110 pk. De Fabia Monte Carlo in hatchback-uitvoering is leverbaar vanaf € 17.490* en de Combi vanaf € 18.390*.

* De in dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten.

500_fa-mc-005

Geef een antwoord