Jeep

Jeep Cherokee Overland is nieuwe top-of-the-range dieseluitvoering

De nieuwe Jeep Cherokee is leverbaar in de uitvoeringen Longitude, Freedom, Limited en Trailhawk. De Cherokee Overland is de nieuwe top-of-the-range dieseluitvoering die extra luxe is uitgerust en bovendien wordt aangedreven door de nieuwe 2.2 MultiJet in combinatie met de negentraps automatische transmissie en het Active Drive 4WD I-systeem, waarmee een gebalanceerde verdeling van motorkoppel met tractiecontrole mogelijk is.

Tot de luxe uitgebreide standaarduitrusting behoren onder andere Nappa lederen bekleding, 18-inch lichtmetalen velgen, Xenon-koplampen met automatische hoogteversnelling en koplampsproeiers, parkeerhulp voor en achter, 8,4-inch touchscreen Uconnect infotainment voorzien van navigatie, Alpine-audiosysteem met negen speakers en subwoofer, instrumentenpaneel met 7-inch kleurendisplay, achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare achterklep en achtvoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel.

160224_Jeep_Cherokee_Overland_03

Exclusief voor de Overland zijn verder een standaard panoramadak en verwarmbaar stuurwiel bekleed met leer en houten afwerking. Het is bovendien optimaal genieten van het audiosysteem dankzij voorruit en zijruiten die extra goed geïsoleerd zijn. De carrosseriekleur is, ook exclusief voor de Cherokee Overland, doorgevoerd op bumpers, wielkasten en dorpellijsten.

160224_Jeep_Cherokee_Overland_01

Geef een antwoord