Suzuki

Suzuki breidt line-up Vitara uit

Suzuki introduceert een nieuwe uitvoering van de Vitara: de Vitara 1.6 diesel AllGrip TCSS ofwel Twin Clutch System by Suzuki. Deze nieuwe 6-trapsautomaat met dubbele koppeling is de eerste van Suzuki en exclusief voorbehouden aan Suzuki’s compacte SUV. Met de nieuwe Vitara 1.6 diesel AllGrip TCSS is het Vitara-aanbod op volle sterkte.

De Suzuki 1.6 diesel (DDiS) AllGrip TCSS is leverbaar als High Executive, het meest complete uitrustingsniveau van de Vitara. Extra comfort wordt geboden door onder meer climate control, cruise control met stuurwielbediening, elektrisch bedienbare ruiten rondom, stoelverwarming vóór, een navigatiesysteem en een achteruitrijcamera.

Standaard met Radar Brake Support
De veiligheidsuitrusting van de Vitara 1.6 diesel AllGrip TCSS omvat onder andere de actieve veiligheidssystemen Adaptive Cruise Control (ACC) en Radar Brake Support (RBS). Verder behoren ook een panoramisch schuif-/kanteldak en 17-inch lichtmetalen gepolijste velgen tot de uitgebreide standaarduitrusting.

Vitara S: extra sportieve versie
De Suzuki 1.6 diesel AllGrip TCSS met 120 pk/88 kW en een maximumkoppel van 320 Nm volgt kort na de Vitara S. Deze extra sportieve versie met nieuwe 1.4 BoosterJet turbobenzinemotor levert 140 pk/103 kW. De Vitara S is naar wens leverbaar met AllGrip, Suzuki’s vierwielaandrijving voor extra comfort en optimale grip en veiligheid.

De Vitara 1.6 diesel AllGrip TCSS is leverbaar vanaf € 35.099,-. Deze uitvoering en de Vitara S zijn beschikbaar voor testritten. U kunt hiervoor contact opnemen met ondergetekende.

One thought on “Suzuki breidt line-up Vitara uit

Geef een antwoord