Porsche

Porsche Cayman is er nu ook in Black Edition

Na de 911 en de Boxster is de Porsche Cayman er nu ook als exclusieve Black Edition-uitvoering. Pure sportiviteit gaat ook hier samen met een uitgebreide standaarduitrusting.

De Cayman Black Edition doet zijn naam eer aan met zijn zwarte exterieurkleur en het eveneens in zwart uitgevoerde interieur, dat gedeeltelijk met leder is bekleed. De standaard complete Cayman Black Edition is onder meer uitgevoerd met het Porsche Communication Management (PCM) met navigatie, het Sound Package Plus, automatisch dimmende spiegels, een regensensor, cruise control, het SportDesign stuurwiel en de ParkAssistent voor en achter. Optioneel zijn aluminium raamsierlijsten beschikbaar.

Functionele sportiviteit
De Cayman Black Edition heeft een centraal geplaatste 2,7-liter 6-cilinder boxermotor met een vermogen van 202 kW/275 pk en is in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of Porsche Doppelkupplung (PDK) leverbaar. Zijn sportiviteit wordt nog eens onderstreept door de standaard 20 inch Carrera Classic wielen. De Bi-Xenon-koplampen met Porsche Dynamic Light System (PDLS) zorgen onder alle omstandigheden voor de optimale lichtopbrengst en de 2-zone automatische airconditioning maakt individuele instellingen voor bestuurder en passagier mogelijk.

One thought on “Porsche Cayman is er nu ook in Black Edition

Geef een antwoord